Social

#europarlamentari #bani deturnati #olaf #den dover

Europarlamentar britanic, acuzat ca a cheltuit in familie sute de mii de euro din banii PE

Partidul Conservator britanic l-a exclus pe europarlamentarul Den Dover , care nu mai poate candida la alegerile europene de anul viitor, fiind acuzat ca a platit sute de mii de euro din banii alocati de PE unei companii conduse de sotia si fiica sa.

Astfel, Dover, in varsta de 70 de ani, membru al Comisiei PE pentru industrie si al delegatiei PE pentru Canada, nu mai poate candida la alegerile europene de anul viitor. Dover a fost exclus din Partidul Conservator britanic dupa ce Parlamentul European i-a ordonat sa returneze circa 600.000 de euro si a cerut Oficiului european antifrauda, OLAF , sa faca investigatii mai amanuntite in ceea ce il priveste, scrie EUobserver, citand presa britanica .

Suspiciunile impotriva lui Dover au fost declansate de un articol din Sunday Times din martie. Informatii ulterioare aratau ca in decurs de sapte ani, europarlamentarul britanic a canalizat fonduri PE in valoare de 925.000 de euro catre firma MP Holdings, care a platit pentru doua masini BMW si renovarea caselor familiei

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea