Social

#temperaturi #toamna #europa #iarna #conditii meteo #clima

Europa, afectata de schimbarea climei! Previziuni sumbre pentru perioada septembrie-noiembrie

Temperaturile anormale au pus deja stapanire pe Europa. Specialistii dezvaluie insa ca in urmatoarea perioada, Europa nu va fi ferita de necazuri. Temperaturile medii vor fi mult mai mari decat normalul perioadei intreaga toamna.

Si in perioada septembrie-noiembrie Europa va fi afectata de temperaturi mult mai mari decat normalul perioadei, potrivit prognozelor prezentate de The Weather Company. Astfel, vremea deosebit de calda va continua, cu precadere in nordul Europei, pana in luna noiembrie.

''In numeroase regiuni din nordul si vestul Europei, inclusiv in Marea Britanie, tocmai am asistat la cea mai calduroasa perioada mai - iulie (din istorie)'', a declarat meteorologul sef Todd Crawford de la The Weather Company, detinuta de IBM, potrivit realitatea.net.

Si iarna se va lasa asteptata, iar cel mai probabil aceasta va veni dupa jumatatea lunii ianuarie, dupa cum anunta Crawford.

''Cele mai timpurii dovezi sugereaza, insa, ca am putea avea parte de vreme semnificativ mai rece in special in a doua jumatate a iernii'', a adaugat Crawford.

Sursa foto: unsplash.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea