Social

EURO 2008: Final de turneu pentru fundasul italian Barzagli

O noua veste proasta pentru campioana mondiala Italia, care nu va mai putea beneficia de serviciile fundasului Andrea Barzagli pentru restul turneului. Este cea de-a doua lovitura pentru fosta colega de grupa a Romaniei, care l-a pierdut tot la un antrenament, inainte de inceperea EURO 2008, pe fundasul central si capitanul squadrei azzurra, Fabio Cannavaro.

Accidentarea centralului Andrea Barzagli, la antrenamentul de joi al Italiei, este mult mai grava decat s-a estimat initial. Fundasul de 27 de ani al lui Palermo si-a rupt meniscul genunchiului stang, conform declaratiilor medicului Italiei, Andrea Ferretti, citat de presa italiana .

Barzagli, care va fi operat in urmatoarele zile, si-a exprimat dorinta de a ramane alaturi de squarda azzurra pana la finalul turneului. Pentru el, competitia s-a incheiat deja.

Italia a obtinut a doua pozitie in grupa C, in dauna Romaniei, si va juca pe 22 iunie, in sferturi, cu reprezentativa Spaniei.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea