Social

#eugen nicolaescu #colaborare pnl pdl #eugen nicolaescu pnl

Eugen Nicolaescu (PNL): Nu excludem o posibila colaborare cu PDL

Deputatul PDL Eugen Nicolaescu nu exclude pe viitor posibilitatea unei colaborari cu PDL, cu conditia ca acest partid, daca va rezista actualei crize, sa se curete de "toate lucrurile urate" din ultimii patru ani.

"Nu stiu daca vor reusi sa reziste", a spus Nicolaescu despre actuala situatie din PDL. "Din punctul meu de vedere, personal, o discutie cu cineva din PDL nu poate fi facuta decat daca PDL-ul mai rezista, dar daca mai rezista sub o anumita forma, atunci trebuie curatat, spalat, degajat de toate lucrurile urate pe care le-am vazut in ultimii patru ani", a adaugat Eugen Nicolaescu.

Intrebat despre o posibila colaborare PNL-PDL, deputatul liberal a raspuns: "Pornind de la celebra vorba veche niciodata sa nu spui niciodata, cred ca nu putem excude nicio varianta, daca intr-adevar ceva semnificativ se va intampla in PDL. Daca nu se va intampla, atunci ei vor trebui sa suporte toate efectele guvernarii".

In ultimele zile, PDL s-a confruntat cu o serie de demisii. Elena Udrea a anuntat ca demisioneaza de la conducerea PDL Bucuresti, iar Cristian Poteras, care a pierdut alegerile pentru Primaria Sectorului 6, a renuntat la mandatul de presedinte al PDL Sector 6.

Foto: rtv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea