Social

#eugen nicolaescu #bucuresti #pdl

Eugen Nicolaescu (PNL): Bucurestiul este locul in care PDL isi va gasi sfarsitul

Eugen Nicolaescu, presedintele interimar al PNL Bucuresti, a declarat, joi, la evenimentul de lansare a candidatilor USL pentru Capitala, ca "Bucurestiul este locul unde PDL isi va gasi sfarsitul" la alegerile parlamentare.

Nicolaescu a explicat miilor de simpatizanti USL adunati la Sala Palatului ca acest lucru se va intampla deoarece actuala coalitie aflata la putere se bucura de o "incredere imensa" din partea bucurestenilor.

"Obiectivul USL in Bucuresti este unul singur, castigarea tuturor mandatelor de parlamentar. Niciodata nu a existat o forta care sa castige atat de clar in Bucuresti, dar noi USL am facut-o la locale, asta ne arata increderea imensa a bucurestenilor, dar si responsabilitatea pe care o avem", a afirmat liberalul.

El a mai spus ca USL-ul a dat PDL-ul afara din Bucuresti la alegerile locale din luna iunie, iar acelasi lucru se va intampla si la parlamentarele din decembrie. Eugen Nicolaescu a adaugat ca in Bucuresti si-au inceput ascensiunea Traian Basescu si PDL si tot aici democrat-liberalii isi vor gasi sfarsitul.

Sursa foto: cotidianul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea