Social

Eugen Nicolaescu: Medicii vor beneficia de prime de stabilitate

Medicii vor beneficia de prime de stabilitate , a anuntat miercuri ministrul Sanatatii , Eugen Nicolaescu , in cadrul unei conferinte de presa .

“Prin aceasta hotarare stabilim ca intr-un an sa se poata acorda doua prime de stabilitate: prima pana la sfarsitul lunii iunie, iar a doua pana la sfarsitul lui decembrie“, a declarat Nicolaescu . De aceasta prima nu beneficiaza, insa, toate cadrele medicale, exceptie facand “medicii care desfasoara numai activitatea de garda, cu contracte partiale”, a mai spus ministrul.

In cadrul aceleiasi conferinte de presa, ministrul Sanatatii a mai anuntat emiterea unei ordonante de urgenta “prin care stabilim cadrul juridic pentru vanzarea spatiilor unde se desfasoara activitatile medicale”.

Potrivit declaratiilor lui Eugen Nicolaescu, de aceasta ordonanta vor beneficia, printre altii, si “medicii dentisti, biologii, tehnicienii dentari si persoanele fizice cu drept de libera practica, ce detin legal spatiul respectiv”, a spus ministrul.

Prima de stabilitate va fi egala cu salariul de baza minim corespunzator functiei, gradului sau treptei profesionale.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea