Social

#eugen nicolaescu #daniel morar #demitere danile morar #departamentul national anticoruptie

Eugen Nicolaescu cere schimbarea din functie a lui Daniel Morar

Eugen Nicolaescu, presedintele PNL Bucuresti, cere Ministerului Justitiei si Consiliului Suprem al Magistraturii sa il demita cat mai repede pe Daniel Morar, procurorul sef al Departamentului National Anticoruptie (DNA).

Nicolaescu este deranjat de recentele declaratii televizate ale lui Morar, pe tema referendumului. "In toate sectiile verificate pana acum de procurori, sunt zeci de sectii pe raza a cinci judete, s-au gasit indicii si probe ca votul a fost fraudat in proportie de 5-10-15%", afirmase Daniel Morar la Realitatea TV.

"Este o depasire flagranta a atributiilor si responsabilitatilor pe care le are procurorul sef al DNA si asta imi spune inca o data ca Daniel Morar este departe de neimplicarea in politica si ca este o simpla unealta a lui Traian Basescu", a declarat Eugen Nicolaescu pentru Ziare.com.

"Impotriva lui Morar, lucrul cel mai important care se poate face este sa plece cat mai repede din post. Ministerul Justitiei si CSM-ul trebuie sa promoveze in regim de maxima urgenta procedura de numire a unui nou procuror sef la DNA, ca sa scapam de o asemenea calamitate cum este domnul Morar, calamitate din punct de vedere profesional, din punct de vedere moral si mai ales pentru ca executa comenzile politice ale lui Traian Basescu", a adaugat deputatul PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea