Social

#referendum #eugen nicolaescu #csm #demitere basescu #mona pivniceru

Eugen Nicolaescu: Basescu va redeveni presedinte dupa ce CSM va da avizul Monei Pivniceru

Eugen Nicolaescu, vicepresedintele PNL,intentioneaza sa propuna conducerii partidului ca Parlamentul sa amane repunerea in functia de presedinte a lui Traian Basescu pana ce Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) va da unda verde pentru numirea Monei Pivniceru la conducerea Ministerului Justitiei.

"Traian Basescu isi va recupera functia dupa ce CSM va da avizul doamnei Pivniceru", a declarat Nicolaescu pentru Ziare.com. El a precizat ca este o opinia sa personala, dar spera ca ea sa fie sustinuta si de colegii sai din PNL.

Intrebat cat poate amana Parlamentul citirea Curtii Constitutionale de invalidare a referendumului, Eugen Nicolaescu a raspuns: "Cat va fi nevoie. Daca Parlamentul e tratat in halul asta, lui Traian Basescu trebuie sa-i vorbesti in felul in care il intelege".

"Cred ca CSM raspunde la comenzile politice ale lui Traian Basescu, le e frica sa fie la Ministerul Justitiei un judecator care stie metehnele sistemului. Mona Pivniceru va sti pe ce butoane sa apese pentru a micsora presiunea politica pe justitie, facuta de Traian Basescu. CSM va amana intrunirea cat va dori Traian Basescu", a adaugat videpresedintele PNL.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea