Social

#ministerul muncii #abuzuri # munca in spania #linia verde # telverde

Esti victima abuzurilor autoritatilor spaniole? Poti semnala problema ta la linia verde infiintata de Ministerul Muncii!

Romanii vor avea la dispozitie o linie verde la care pot semnala eventualele abuzuri referitoare la restrictionarea pietei muncii din Spania .

Anuntul a fost facut, miercuri seara, chiar de Sebastian Lazaroiu , ministrul Muncii.

"Spania a decis sa restrictioneze piata muncii pentru romani. Repet, masura nu-i afecteaza pe cei care lucreaza deja acolo, insă am constatat ca exista o stare de confuzie in randul romanilor in ceea ce priveste aceasta masura. In plus, nici instructiunile pe care le-au primit autoritatile spaniole nu sunt foarte clare si, cand instructiunile de aplicare a legii nu sunt foarte clare, exista spatiu pentru abuzuri. De aceea, am decis infiintarea acestei linii verzi", a declarat Lazaroiu, citat de evz.ro.

Serviciul ar putea deveni functional in doua saptamani. Ministrul a dat asigurari ca toate plangerile romanilor vor ajunge la autoritatile din Spania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea