Social

#pasajul lujerului #accident pasajul lujerului #despagubiri ratb

Esti parte vatamata in accidentul din Pasajul Lujerului? Poti depune cerere de despagubire la sediul RATB!

Persoanele vatamate in accidentul de saptamana trecuta din Pasajul Lujerului pot trimite cereri de despagubire la sediul Regiei Autonome de Transport Bucuresti.

"In vederea formularii cererii de despagubire catre societatea de asigurari Astra SA, cu care RATB are incheiat contract, persoanele vatamate in accidentul de tramvai trebuie sa depuna o cerere la sediul RATB din str. Dinicu Golescu, nr. 1, sector 1", au declarat pentru Mediafax reprezentantii RATB.

In urma solicitarilor, RATB va comunica partilor prejudiciate toate informatiile necesare pentru formularea cererii de despagubire.

Oficialii RATB au precizat ca aceste masuri sunt in conformitate cu prevederile Ordinului CSA nr.14/2011 cuprinzand Normele privind asigurarea obligatorie de raspundere civila pentru prejudicii produse prin accidente de vehicule.

In dimineata zilei de 10 mai, trei tramvaie ale liniei 41 au fost implicate intr-un accident in Pasajul Lujerului din Capitala. In accident au fost ranite 92 de persoane, dintre care 23 grav si sase minor, potrivit Brigazii Rutiere.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea