Social

Este Bucurestiul pregatit pentru adevar?

Bucurestiul si bucurestenii sint confruntati cu multe crize de multa vreme si aparent fara solutie, fiindca ele se adincesc an de an. Administrarea in stil european a acestei mari capitale din Europa ramine un vis neimplinit.

Cu toate ca in ultimii ani in Bucuresti s-au cheltuit sume de ordinul miliardelor de euro si totodata au intrat volume mari de capital strain , viata bucurestenilor se confrunta cu grave neajunsuri, prea bine cunoscute: trafic infernal , praf si gunoaie la tot pasul cind timpul e uscat, balti cit cuprinde si strazi desfundate cind ploua, spatii verzi distruse neincetat, Publicitate stradala haotica si sufocanta, speculatie imobiliara care isi bate joc de norme elementare de arhitectura urbana, servicii dezordonate si de slaba calitate pentru populatie etc. Se pare ca norma de viata in Bucuresti e haosul. Aproape nimic nu e asezat intr-o ordine fireasca.

 

Continuarea in Jurnalul National 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea