Social

#Florin Morariu #London Bridge #casa sociala #eroul din londra #loc de munca #ambasada romaniei

"Eroul" din Londra, Florin Morariu, vrea casa sociala si un nou loc de munca

Florin Morariu, cunoscut si ca "eroul" de la Londra a devenit celebru pe internet dupa ce a lovit un terorist in timpul atacului de pe London Bridge cu un cos de paine. Mai mult, in timpul atacului, brutarul iesean a adapostit mai multi oameni in brutaria in care lucra.

Dupa actul eroic, Florin Morariu a declarat ca nu se simte in siguranta si a avut o intalnire cu oficialii de la Ambasada Romaniei in Londra pentru a cere casa sociala si un loc de munca.

Potrivit Mediafax, el a avut "un set de solicitari punctuale", dincolo de ingrijorarile cu privire la siguranta sa, conform Ambasadei Romaniei: o locuinta sociala, un nou loc de munca la Londra. Morariu a explicat ca nu a fost amenintat nici direct, nici voalat, pana acum, conform ambasadei. El a fost condus la o sectie de politie londoneza, unde a depus o declaratie de martor in ce priveste atacul terorist de sambata noaptea.

"Cred ca este normal, deoarece nu ma simt in siguranta", a declarat Florin Morariu pentru Gandul.

Potrivit Ambasadei si a presei internationale Florin Morariu "nu a primit niciun fel de amenintare directa sau voalata", desi a cerut protectie si punerea la dispozitie a unei locuinte sociale si a unui nou loc de munca in Londra. Oficialii ambasadei i-au explicat romanului "limitarile de natura legala ale competentei ambasadei pe teritoriul britanic" si i-au aratat ca singura in masura sa ii ofere protectie in Marea Britanie este politia britanica, institutie cu care l-au pus in contact, potrivit libertatea.ro.

Sursa foto: antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea