Social

Eroi de campanie

Candidatii pentru alegerile locale fac eforturi supraomenesti sa ne explice cum vor degaja ei circulatia din Bucuresti, cum vor prelungi liniile de metrou, cum vor planta panselute si arbusti ornamentali, cum vor starpi cainii vagabonzi sau cum ii vor infia pe toti, in functie de cine asculta mesajul, cum vor avea grija de retelele de apa, gaz, canalizare si chiar de locuinte pentru tineri, ce sa mai vorbim despre parcuri , locuri de parcare, zone de agrement, cercuri de poezie si teatru.
Fiecare se crede un erou prezent sau in devenire si unicul in stare sa rezolve problemele orasului/oraselor. Cei care incing atmosfera pentru a ajunge presedinti de Consilii Judetene sunt si mai porniti. Noii baroni locali , cum i-a denumit presa, au planuri marete si obiective pe masura. Staff-urile le sunt indraznete, la fel ca si ideile de campanie, care se zbat intre lipsa de imaginatie si mult prea multa imaginatie, atunci cand e vorba de lovituri sub centura.

 

Continuarea in Saptamana Financiara  


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea