Social

#eroi cotidieni #eroi

Eroi cotidieni

Va mai amintiti povestile despre hainele noi ale imparatului, despre camasile si mantiile fermecate tesute noapte de printese sau chiar despre costumele eroilor moderni care ii inzestreaza cu tot felul de puteri supranaturale? Cu siguranta ca da! Pentru ca vestimentatia a jucat dintotdeauna un rol deosebit de important nu numai in imaginarul simbolic dar si in istoriile personale si universale.

Pentru ca dintotdeauna haina a fost, in primul rand, un cod de incriptare a statutului social sau a conditiei umane. Din acest motiv au devenit magice: in nenumarate mitologii haina poate schimba conditia individului. Iar in filmele cu super-eroi pot salva intreaga lume.

Haine outlet - pentru orice erou vrei tu sa fii

Magazinul IMA Trend te invita si el sa intri in lumea supranaturala a hainelor pentru a-ti trnsforma outfitul cotidian intr-unul magic. Evident, nu prin purtarea unui costum de superman, ironman sau spiderman ci prin purtarea unor haine de calitate, create de designeri vestimentari de top.

Dar care ascund si ele, la randul lor, prototipurile unor eroi contemporani, mai putin cantati in versuri sau elogiati in proza, dar mai activi in societate si mult mai actuali- eroii urbani. Hainele de firma outlet propuse de imatrend.ro te pregatesc pentru orice erou alegi sa devii. Fie eroul gastii de cartier pentru care dezinvolura si noncomformismul care l-au consacrat au devenit marca vestimentara, fie ecologistul pentru care natura se regaseste si in naturaletea propriului stil vestimentar, fie omul de succes pentru care calitatea inseamna mai mult decat cantitatea sau oricine alt erou vrei tu sa fii.

IMA Trend pune la dispozitie outfitul necesar oricarui erou urban tocmai pentru ca stie, alaturi de marii creatori de moda ca, desi vremurile se schimba, aspiratiile raman. Iar eroismul este poate una dintre constantele aspiratiilor universale. Dintotdeauna omul a avut nevoie de eroi si modele pentru a putea fi si el, la randul sau, model si erou. Fiecare in felul lui si la timpul lui. Fa parte din galeria eroilor contemporani si nu te sfii sa o arati purtand modele propuse de imatrend.ro. Creatorii din spatele acestora au pregatit cate o tinuta pentru fiecare aventura.

Daca alegi sa fii eroul corporatiei la care lucrezi sau a departamentului care tocmai ti-a incredintat cel mai tare business de anul acesta, alege ca, camasile IMA Trend sa te poarte catre succes. Daca alegi sa fii eroina noului program de antrenament consimtit de toata gasca de prietene, alege hainele de femei outlet potrivite activitatilor sportive. Iar daca alegi sa fii eroul pustiului tau, poti incerca, cu incredere, tricourile si jeans-ii care sa te poarte pe bicicleta ca vantul si ca gandul.

Orice ai alege, pe imatrend.ro vei gasi, cu siguranta, toate piesele vestimentare prin care eroismul tau sa ii poata inspira, deopotriva, si pe altii. IMA Trend ofera o gama extrem de larga de haine outlet pentru toate varstele si toate nevoile. Deopotriva pentru barbati si pentru femei. La IMA Trend gasesti haine outlet potrivite tuturor aspiratiilor. Orice alegi sa fii vei avea garantia calitatii si suportul marilor designeri care semneaza colectia imatrend.ro. Tocmai pentru ca increderea in tine sa iti alimenteze necontenit nu numai visele ci si actiunile. Indiferent ca alegi sa salvezi planeta, proiectul colegului sau doar ziua cuiva, fa-o cu increderea marilor designeri propusi de IMA Trend.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea