Social

#tuberculoza #tbc #epidemie tuberculoza #TBC Gorj

Epidemie de tuberculoza in Gorj. 200 de copii infectati

Peste 200 de copii din cadrul mai multor scoli din judetul Gorj sunt suspectati de tuberculoza. Parintii copiilor sunt extrem de indignati si sustin ca virusul a fost imprastiat de unul dintre profesori, care a venit la scoala mai bine de doua saptamani in conditiile in care contractase deja aceasta boala.

In plus, oamenii sunt revoltati de aceasta situatie deoarece au aflat de incident de la copiii lor, si nu de la directorii scolilor sau alti reprezentanti care i-au testat pe micuti fara niciun acord al familiei.

Se pare ca profesorul nu ar fi stiut ca sufera de TBC, de aceea a si venit la cursuri. Luna trecuta, el a fost insa internat intr-un sanatoriu, iar directorii scolilor au inceput imediat testarea copiilor in momentul in care au aflat despre acest lucru.

In total, 500 de copii au fost testati si aproape jumatate sunt suspectati ca au contractat virusul, potrivit antena3.ro.

Sursa foto: isachiangela.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea