Social

#iglesias marian vanghelie #concert romexpo iglesias #enrique iglesias romania

Enrique Iglesias, la masa pana la trei dimineata cu Vanghelie

Enrique Iglesias, iubitul cantaret latin, va petrece noaptea dintre ani la Vanghelionul de la Romexpo, iar gazda sa este primarul sectorului 5, Marian Vanghelie , care l-a insotit pe artist la masa, marti seara.

enrique iglesias a ajuns inca de marti dupa amiaza in Romania si s-a ocupat personal de verificarea locului unde va sustine concertul, anunta Antena 3.

El a verificat cum decurg ultimele pregatiri de dinaintea concertului, dupa care s-a relaxat intr-un local din capitala. Artistul a fost intampinat de Marian Vanghelie, care a declarat despre acesta ca: "este starul serii, nu numai in Romania este starul serii oriunde in lume. Este o vedeta prin artistii pe care i-am adus, am incercat de la an la an sa venim cu tot ceea ce e mai bun".

Dupa verificarile de rigoare Enrique Iglesias a luat masa intr-un restaurant din Bucuresti impreuna cu edilul sectorului 5 si membrii trupei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea