Social

#tabloid britanic #romani presa straina #romani Marea Britanie #tigani #romani #hoti

Englezii ne jignesc din nou: "Acesti oameni sunt o rusine"

Seria atacurilor la adresa romanilor continua in Marea Britanie. Jurnalistii de la „Daily Mail” au publicat la sfarsitul saptamanii trecute un articol denigrator in care vorbeste despre fapul ca romanii i-au dat la o parte pe artistii stradali britanici si au pus stapanire pe centrul Londrei.

Tabloidul britanic noteaza faptul ca romanii se constumeaza in statui miscatoare, dar ca nu sunt nicidecum capabili de performanta actorilor locali care fac asta. ”Sunt tigani romani condusi de un sef de banda care colecteaza banii la sfarsitul fiecarei zile. Acesti oameni sunt o rusine pentru meseria noastra. Nici macar nu sunt capabili sa stea nemiscati. In plus, ei nu folosesc machiaj, ci doar isi trag pe cap niste masti”, este declaratia oferita, sub protectia anonimatului, de un presupus artist. Sursa citata mai afirma faptul ca seful bandei ia, dintr-un castig de 60 de lire, nu mai putin de 40 de lire.

Un alt britanic sustine ca romanii le strica imaginea adevaratilor agenti stradali, care lucreaza in baza unei autorizatii emise de stat, scrie paginaeuropeana.ro. In articol se mai precizeaza ca romanii sunt agresivi si dispusi sa faca orice pentru a-si incepe show-ul in locurile cel mai des frecventate de turisti. Jurnalistii britanici sustin ca romanii devin chiar violenti cu nou-venitii.

Publicatia mai noteaza ca a gasit in Trafalgar Square 5 romani costumati in Yoda, celebrul personajul din “Razboiul Stelelor”. Jurnalistii citeaza surse din politie care ar fi declarat ca hotii de buzunare sunt mana in mana cu cei costumati in statui miscatoare, cei dintai profitand de neatentia turistilor distrasi de spectacolul stradal oferit de actorii de ocazie din Romania.

In urma cu cateva luni, postul de televiziune Channel Four din Marea Britanie a publicat un documentar denigrator intitulat "The Romanians Are Coming" - "Vin romanii".

Sursa foto: dailymail.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea