Social

Englezii cred în „Teoria Conspiratiei din Grupa Mortii”

Plictisiti nevoie mare ca urmaresc euro 2008 in fata televizorului, englezii s-au transformat peste noapte in adevarate „oracole” ale turneului final. Mai precis, britanicii fac o serie de calcule asupra echipelor care isi joaca sansele calificarii in sferturile de finala. Si cum eventualul blat din meciul Olanda - Romania este unul la moda, nici ultima etapa a Grupei C nu a fost scapata din ochi.

oi am inceput sa luam pixul in mana imediat dupa fluierul de final care a adus umilinta Frantei in fata batavilor, scor 4-1. Insa englezii au prevestit cu mult inainte ceea ce s-a intamplat in etapa a doua din Grupa Mortii, lansand apoi o conspiratie Van Basten – Piturca. „Imaginati-va urmatorul scenariu: Maine, Portocala Mecanica va castiga intalnirea cu Franta, gratie victoriei anterioare, care le va da aripi olandezilor. Iar Romania va obtine un nou rezultat de egalitate in fata Italiei, dupa ce a demonstrat ca apararea ei este una foarte puternica”, a titrat site-ul TheSpoiler.

Lasand la o parte faptul ca englezii au fost extraordinari de inspirati, ei au continuat sa vorbeasca si despre confruntarile decisive din data de 17 iunie. Scenariul il stim cu totii, dar specialistii din Insula cred ca Olanda nu va risca nicio accidentare, iar titularii lui Van Basten vor sta cuminti pe banca. La fel si jucatorii care risca o suspendare in cazul celui de-al doilea cartonas galben . Si cireasea de pe tort prefateaza confruntarea batavilor din semifinale, acolo unde vor evita sa mai dea piept cu Italia sau Franta, care si-ar dori o revansa cu varf si indesat.

Daca francezii se bazeaza pe ajutorul olandez, italienii sunt ingroziti de meciul urmator. Si asta pentru ca au fost de doua ori victime ale unor asa zise conspiratii. Prima data la Campionatul Mondial din 2002, acolo unde gazda Koreea de Sud i-a eliminat la capatul unei partide cu cantec. Si apoi a urmat tragedia de la EURO 2004, unde Squadra Azzurra si-a facut bagajele dupa „meciul de salon” Suedia – Danemarca.

Insa cum nu putem primi daruri de la greci, asa nu putem primi nici sfaturi de la englezi. Probabil ca cei din Albion au mers pe aceeasi idee in ultimul meci oficial disputat pe Wembley , acolo unde Croatia le-a dat peste cap toate planurile. Indiferent de comentariile venite din alte tabere, elevii lui Piturca trebuie sa se astepte la o partida grea cu Olanda. Pana la urma, este meciul generatiei lui Mutu si Chivu. Iar daca jocul batavilor va fi unul obosit, ar fi bine ca tricolorii sa ne incante cu o victorie de zile mari, pe care toti o asteptam de ani buni.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea