Social

#case nationalizate #despagubire case nationalizate #imobile nationalizate #titluri despagubire

Emiterea titlurile de despagubire pentru casele nationalizate ar putea fi suspendata

Emiterea titlurilor de despagubire pentru proprietatile nationalizate de regimul comunist ar putea fi suspendata pentru sase luni, din cauza lipsei de fonduri.

Potrivit unor surse oficiale citate de Mediafax, Guvernul a pregatit o ordonanta de urgenta care prevede suspendarea aplicarii unor dispozitii ale Legii 247/2005 care se refera la reforma in domeniul justitiei si proprietatii.

"Proiectul de act normativ prevede suspendarea pentru sase luni a emiterii titlurilor de despagubire pentru imobilele nationalizate, din cauza lipsei resurselor financiare. Documentul urmeaza sa fie discutat in Guvern, care va decide daca va fi aplicata aceasta masura", au declarat sursele respective.

Contactata de Mediafax, Dorina Danilescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, a refuzat sa faca vreo declaratie pe marginea acestui subiect.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea