Social

#alegeri #emil boc #referendum #revizuirea constitutiei # aprilie 2012

Emil Boc vrea referendum in aprilie

Premierul Emil Boc propune Opozitiei, in regim de urgenta, schimbarea Constitutiei, nu pe mai multe puncte, cum voia pana acum, ci pe un "nucleu dur" de doar trei idei, dupa cum a declarat la B1 TV.

"PDL sustine in integralitate revizuirea Constitutiei , dar, data fiind situatia, se poate doar pe trei elemente - limitarea deficitului, a datoriei publice si Parlament unicameral cu 300 de parlamentari ", a precizat prim-ministrul.

Potrivit lui Emil Boc, Constitutia trebuie revizuita, in primul rand, pentru implementarea acordului interguvernamental semnat, vineri, la Bruxelles, de 26 din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene.

"Vreau sa cadem de acord cu Opozitia pe un nucleu dur(...) Sa se faca imediat, ne trebuie doua treimi din parlamentari", a explicat Emil Boc.

Totodata, seful Guvernului a tinut sa sublinieze ca, in cazul in care se va ajunge la un acord, referendumul pentru Constitutie ar trebui sa aiba loc in aprilie 2012 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea