Social

#emil boc #alegeri prezidentiale #demitere basescu #referendum 2012

Emil Boc: Nu voi vota la referendum, am alte lucruri mai importante de facut

Emil Boc, fostul presedinte al PDL, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca nu va vota la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, precizand ca are alte lucruri mai importante de facut.

"Duminica voi fi in municipiul Cluj-Napoca pentru a ma asigura, ca primar, ca din punct de vedere administrativ totul este respectat, dar ma voi duce si la Rachitele sa imi vizitez mama si voi trata aceasta zi ca pe una obisnuita de duminica. Eu nu ma duc la vot duminica si consider ca am alte lucruri mai importante de facut. PDL a recomandat membrilor si simpatizantilor sa nu mearga la vot duminica, lucru pe care am sa il fac si eu", a spus Boc.

"Consider ca presedintele nu a incalcat Constitutia si nu au fost asigurate conditiile de transparenta astfel incat sa fie evitate furtul si abuzul la acest referendum si nu doresc sa iau parte la un asemenea demers contrar intereselor tarii", a adaugat acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea