Social

#emil boc #legea salarii unitare #parlament

Emil Boc: Legea salarizarii unitare va trimisa luni in Parlament

Premierul Emil Boc a anuntat ieri seara, la postul public de televiziune, ca legea salarizarii unitare va ajunge pe masa Birourilor Permanente din Parlament, pentru stabilirea calendarului procedurii de asumare , in vederea adoptarii acesteia, anunta realitatea.net.

" Legea salarizarii unitare, practic, va fi luni, 22 noiembrie, pe masa Birourilor Permanente in vederea stabilirii calendarului procedurii de asumare, in vederea asumarii acesteia. Este vorba de doua legi: o lege-cadru care stabileste grilele si pozitionarea fiecarei categorii sociale din Romania, pe o grila de la 1 la 15, si doi o lege de aplicare a salarizarii pentru anul 2011 , cu alte cuvinte cati bani primesc bugetarii in 2011", a explicat seful Executivului.

Emil Boc a dat asigurari ca salariile bugetarilor vor creste in 2011 si ca se va efectua o “recuperare importanta a pierderilor salariale din 2010”.

De asemenea, Emil Boc a declarat ca va exista si o crestere a salariului minim, in raport cu rata inflatiei.

"Urmeaza sa se stabileasca prin hotarare de Guvern, valoarea salariului minim pe economie", a adaugat premierul.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea