Social

#guvern #dan nica #emil boc

Emil Boc l-a "remaniat" pe Dan Nica

ministrul de interne Dan Nica a fost demis astazi de catre premierul Emil Boc, in urma unor declaratii controversate, despre fraudarea alegerilor prezidentiale .

Decizia lui Boc a fost luata dupa constultari in Coalitie. Primul ministru sustine ca Nica nu mai poate asigura siguranta oamenilor, in urma a mai multe jafuri armate.

"Ministrul de Internea facut o afirmatie potrivit careia cineva incearca sa fraudeze alegerile prezidentiale prin utilizarea turismului electoral, mentionand ca nu mai exista niciun autocar de inchiriat pentru alegerile prezidentiale. Am solicitat informatii oficiale de la Ministrul de Interne si, din fericire, aceste informatii nu se pot verifica. Declaratiile au fost fara niciun fel de acoperire in realitate. Utilizarea de catre ministrul de Interne a afirmatiei potrivit careia se pregateste fraudarea alegerilor prezidentiale prin turism electoral fara dovada consider ca exista o afirmatie grava ce pune sub semnul intrebarii legalitatea scrutinului prezidential. Consider ca o astfel de afirmatie nu poate veni din partea ministrului de Interne", a spus Emil Boc, citat de Realitatea.net.

Premierul asteapta in termen de 24 de ore o propunere de inlocuite din partea PSD. In absenta acesteia, ministerul va fi condus prin interimat. El a respins si zvonul conform caruia Vasile Blaga ar urma sa fie numit temporar in fruntea ministerului, ipoteza acuzatoare lansata de Mircea Geoana.

"In conditiile scaderii de popularitate si de fraudare a alegerilor, Traian Basescu a propus inlocuirea lui Nica cu Blaga, cel care coordoneaza campania lui Traian Basescu", a declarat Mircea Geoana.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea