Social

#emil boc #acuzatii #elicopter

Emil Boc, despre plimbarea copiilor sai cu elicopterul: "Am platit contravaloarea transportului"

Premierul Emil Boc a raspuns acuzatiilor potrivit carora si-ar fi plimbat copiii cu un elicopter al SRI. Seful Guvernului a explicat ca a platit tariful de transport pentru cei doi copii.

Emil Boc a explicat ca micutii l-au insotit in plimbarea cu elicopterul SRI pentru ca trebuia sa ajunga la o sedinta de Guvern, dar a platit costurile de transport pentru cei doi copii.

"Trebuia sa-i duc la Bucuresti. Daca veneam cu masina, nu ajungeam, se termina sedinta de guvern, nu puteam nici sa-i trimit separat. In mod firesc, SPP are obligatia sa asigure protectia demnitarilor si a familiilor acestora, dar stiind ca intr-o vreme de criza , cand romanii au trecut prin atatea greutati si oricine este atent la ce se intampla cu banul public, stiam ca la un moment dat, mai devreme sau mai tarziu, tot o sa se afle.

Atunci am preferat sa imi asum acest lucru, dar am platit contravaloarea transportului pentru cei doi minori . Puteam sa spun ca sunt membri ai familiei si sa nu platesc", a spus Emil Boc, la B1 TV.

"De acesta data, fiind vorba de doi copii minori si care au luat note bune la scoala, a fost cadoul meu pentru vacanta de vara ", a mai spus premierul Emil Boc, citat de RomaniLibera.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea