Social

#emil boc #ambasada austriei #alegeri prezidentiale #traian băsescu

Emil Boc, candidat de rezerva pentru prezidentiale?

Un raport al Ambasadei Austriei creeaza noi intrebari legate de candidatura lui Traian Basescu. Potrivit documentului, presedintele le-ar fi spus diplomatilor ca, daca se hotaraste sa nu candideze, PD-L il va sustine pe Emil Boc in alegerile prezidentiale.

Actul care a ajuns in mainile presei nu i-a scurtat presedintelui vizita in Maramures. Discutia prezentata in actul neoficial , dintre Traian Basescu si diplomatii austrieci , arata ca seful statului se va hotari abia in septembrie daca va mai candida din nou, decizia lui fiind influentata de efectele crizei.

"Nu-mi creeaza nicio problema mie, ma tem ca ambasada austriei trebuie sa dea o explicatie. Trebuie sa vedem in ce masura si-l asuma Ambasada Austriei si dupa aceea vom reactiona noi, dar nu putem reactiona pe un document care nu stim al cui este. E o scrisoare pierduta", a declarat Traian Basescu ieri la Realitatea TV.

Emil Boc si mai multi democrat liberali din conducerea partidului se aflau la Timisoara la aflarea vestii. Premierul a fost auzit spunand "am auzit si eu de tampenia asta", in timp ce ministrul Radu Berceanu a spus razand ca este vorba de "o vrajeala austriaca", informeaza Gandul.

"Eu nu-l am adversar nici pe Geoana, nici pe Antonescu. Adversarul meu este criza. Obiectivul meu este diminuarea la maxim a efectelor crizei", a afirmat Basescu ieri. Seful statului a mai spus ca nu va intra in cursa prezidentiala in cazul unui "derapaj economic si social".

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea