Social

#psd #pd-l #lideri #coalitie

Emil Boc acuza indepartarea PSD-ului de Coalitie, PSD-ul spune ca nu

Inceputul saptamanii debuteaza cu un nou scandal in Coalitia de guvernare . Dupa ce social-democratii s-au alaturat PNL-ului in demersul acestuia de infiintare a unei comisii de ancheta in cazul Elenei Udrea, seful guvernului a declarat ca “partenerii de la PSD se indeparteaza de Coalitie”. Ca raspuns la aceste declaratii, Bogdan Niculescu -Duvaz a spus ca destramarea Coalitiei va insemna si destramarea guvernului Boc.

Emil Boc a facut un apel catre PSD sa revina la prioritatile Coalitiei si sa dea dovada de responsabilitate, in conditiile in care Parteneriatul pentru Romania a fost constituit pentru a trece mai usor de criza. El a facut apel la social-democrati sa incurajeze functionarea Coalitiei, deoarece pe lista de proiecte care trebuie finalizate mai exista puncte importante precum Legea salarizarii unice , reforma din Educatie si cea din domeniul sistemului de pensii.

"Constat ca acesti colegi ai nostri de la PSD au alte prioritati", a spus premierul, citat de Realitatea TV. Boc a precizat insa faptul ca are increderea ca PSD poate fi un partener in luarea deciziilor legate de guvernare. Mai mult, el le-a cerut ministrilor social-democrati sa nu se lase angrenati in scandaluri si campanii electorale , care nu fac bine nici tarii, nici Coalitiei.

In replica, purtatorul de cuvant al PSD, Bogdan Niculescu-Duvaz a declarat astazi ca actuala Coalitie nu se va destrama pentru ca implicit ar disparea si Guvernul Boc , lucru pe care PSD nu si-l doreste. "In clipa in care Coalitia se destrama nu va mai exista nici Guvernul Boc. In acest moment avem o Coalitie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fim solidari doar la ce ne place", a precizat Duvaz.

Social-democratul a mentionat insa faptul ca actualul program anticriza aplicat de Guvern nu este unul care sa dea rezultate si ca inca il asteapta pe Emil Boc la discutii pe tema masurilor anti-criza pe care le propune PSD-ul.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea