Social

#fonduri europene #emil boc #guvern

Emil Boc a dat afara din sedinta un director nepregatit

Premierul Emil Boc l-a dat afara dintr-o sedinta pe seful Autoritatii de Management pentru POS CCE, Calin Istratoiu. Directorul nu a pregatit datele necesare pentru discutarea absorbtiei  fondurilor europene.

Nemultumit ca seful Autotoritatii nu a putut prezenta date privind corectiile financiare aplicate pana acum proiectelor UE, Emil Boc l-a invitat sa paraseasca sala.

Incidentul a avut loc joi, in cadrul reuniunii guvernamentale privind absorbtia fondurilor europene. Calin Istratoiu nu a pregatit date exacte privind corectiile financiare aplicate pana in prezent de autoritatile de management in cazul proiectelor UE intarziate nejustificat sau derulate cu incalcarea legii achizitiilor publice.

"Seful autoritatii a spus ca nu cunoaste aceste date, moment in care premierul s-a enervat si i-a reprosat ca vine nepregatit la sedinta, desi in Guvern se vorbeste de mai multe saptamani despre problema absorbtiei fondurilor europene. El i-a cerut acestuia sa iasa din sala", au relatat surse, citate de RomaniaLibera.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea