Social

#emeric ienei #interventie chirurgicala emeric ienei #operatie emeric ienei

Emeric Ienei va ramane in spital cel putin o saptamana

Emeric Ienei, fostul antrenor al echipei nationale de fotbal a Romaniei, a fost supus unei interventii chirurgicale pe cord, duminica dimineata, la Institutul Inimii "Niculae Stancioiu", din Cluj-Napoca. Operatia a durat aproape sapte ore si s-a finalizat cu succes. Fostul selectioner al Romaniei va ramane internat cel putin o saptamana.

"Operatia a reusit, au fost efectuate trei by-pass-uri, pacientul s-a comportat foarte bine în timpul operatiei. Este la Terapie Intensiva, este stabil, nu au existat complicatii, si nici incidente. Speram ca totul sa evolueze bine. Primele 48 de ore sunt critice si suntem cu ochii pe pacient, sa nu apara ceva complicatii. Diagnosticul a fost angina pectorala instabila, cu multiple leziuni de stenoze stranse si obstructii pe arterele coronare" , a spus doctorul Adrian Molnar, cel care a condus echipa de medici ce l-a operat pe Ienei.

Emeric Ienei fusese internat, vineri seara, la Institutul Inimii "Nicolae Stancioiu", fiind supus mai multor investigatii medicale. Ulterior, medicii au decis ca se impune o interventie chirurgicala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea