Social

#mircea copaci #frc #presedinte #club sportiv #dinamo #elisabeta lipa

Elisabeta Lipa, presedinte la Clubul Sportiv Dinamo

Noua conducerea a Clubului Sportiv Dinamo consta in Elisabeta Lipa si Mircea Copaci , care va ocupa postul de prim-vicepresedinte.

Fosta canotoare a ocupat anterior functia de director general adjunct al Directiei Generale Afaceri Europene si Relatii Internationale din Ministerul Administratiei si Internelor si va ramane in continuare presedintele Federatiei Romane de Canotaj .

"Ma simt onorata ca am fost numita presedinte la CS Dinamo , inseamna ca domnul ministru are incredere in mine. Dupa atatia ani de cariera sportiva cred ca oricine si-ar dori o asemenea functie. Este impropriu sa spun ca ma asteptam la aceasta numire, de doi ani se vehiculeaza asta, si acum s-a intamplat", a afirmat Elisabeta Lipa, citata de Realitatea.net.

Lipa nu va prelua imediat conducerea clubului. Ea il va lasa pe fostul presedinte Marcel Popescu sa elibereze biroul inainte de a anunta noile planuri pentru Dinamo.

Elisabeta Lipa este canotoarea cu cele mai multe succese la Jocurile Olimpice din lume, cu cinci medalii de aur, doua de argint si una de bronz. Ea a primit in 2008 medalia Thomas Keller, cea mai inalta distinctie din canotaj.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea