Social

# piata aviatorilor #aterizare fortata #elicopter #bucuresti

Elicopter american, aterizare fortata pe o sosea aglomerata din Bucuresti

Un elicopter de tip Black Hawk, apartinand Armatei americane, a fost nevoit sa aterizeze fortat in Bucuresti.

Elicopterul care avea probleme tehnice a aterizat in nordul Bucurestiului, in Piata Charles de Gaulle, chiar pe sosea. In timpul aterizarii a doborat doi stalpi de iluminat.

Elicopterul Black Hawk participa la pregatirile pentru Ziua Aviatiei, care va avea loc pe 20 iulie. Acesta zbura alaturi de un grup de elicopteere, cand a inceput sa piarda din altitudine si a fost nevoit sa aterizeze fortat.

Politia rutiera a intervenit rapid in zona si a dirijat traficul pentru a evita blocajele de circulatie si eventualele incidente, dar si pentru a le permite inginerilor sa ajunga la elicopter.

Ambasada SUA, prima reactie dupa incident

„Ambasada SUA este conștientă de incident și urmărim îndeaproape evoluțiile. Înțelegem că nu au existat răniți. Lucrăm alături de partenerii noștri români pentru a rezolva situația și vom furniza informații actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile”, au transmis cei de la Ambasada SUA.

Ambasada Suediei, glume pe seama aterizarii elicopterului in Piata Aviatorilor

Imediat dupa accident au inceput sa apara si glumele pe seama elicopterului si a circulatiei din zona Aviatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea