Social

#demisie virgil ardelean #publicat monitorul oficial

Eliberarea din functie a lui Virgil Ardelean, publicata in Monitorul Oficial

Eliberarea din functie a sefului Directiei Generale de Informatii si Protectie Interne ( DGIPI ) din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, chestorul Virgil Ardelean , a fost publicata, vineri, in Monitorul Oficial.

Joi, Ardelean si-a inaintat demisia, iar premierul Emil Boc a acceptat-o. Virgil Ardelean, cunoscut sub numele de "Vulpea", a devenit, pe 9 ianuarie, sef al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna a Ministerului Administratiei si Internelor, in locul lui Petru Albu. Ardelean a fost, din 2007 pana la numirea sa la DGIPI de catre Oprea, seful Directiei Generale Management Operational.

Chestorul Virgil Ardelean, seful DGIPI, timp de noua ani, a demisionat de trei ori din aceasta functie. Prima data si-a prezentat demisia fostului ministru de interne Vasile Blaga, imediat dupa ce Omar Hayssam a fugit din Romania, a doua oara, in 2007, cand ministrul Cristian David i-a aprobat-o, iar a treia oara pe 9 ianuarie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea