Social

#elevi fara pachet #scoala romania

Elevii nu au voie cu pachet la scoala! Masuri aberante intr-o scoala din Romania, din cauza pandemiei

O scoala din Romania le intercize elevilor sa vina cu pachet de acasa. Se intampla la o scoala din Constanta, unde masurile aberante au fost luate pentru “protectia copiilor”. Mai mult, o eleva care a fost prinsa mancand pe furis a fost certata, relateaza Realitatea PLUS. 

 

Parintii s-au sesizat in acest sens, dupa ce copiilor le-a fost interzis sa vina cu pachetel de acasa. Copiii au voie sa vina doar cu o sticla cu apa. Oamenii sunt contrariati deoarece in ordinul comun al Ministerelor Educatiei si Sanatatii nu este prevazut acest lucru. 

”Programul, incepand de luni, 8.02.2021, va fi 8:00- 11:30, cu ora de 45 minute si pauza de 10 minute. Intrarea elevilor in scoala se va realiza pe poarta de la intrarea cadrelor didactice (la fel ca in semestrul I), in intervalul 7:30- 7:55, dupa care portile si usile unitatii de invatamant se vor inchide, neavand paza. Elevii nu vor avea pachetel, decat sticla de apa. Rugamintea este sa manance dimineata, astfel incat sa reziste pana la 11:30. Vor avea la ei, exact ca in toamna, masca de schimb si dezinfectant propriu. In clasa exista dezinfectant, spirt, servetele, dar e bine ca fiecare sa aiba si propriul dezinfectant", se arata in regulamentul scolii constantene, potrivit sursei citate. 

Informatia legata de interzicerea venirii cu pachetel in cazul copiilor care invata la aceasta scoala a ajuns si la urechile Inspectoratului Scolar Judetean, care a anuntat ca analizeaza situatia, urmand sa ia masuri in acest sens. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea