Social

#admitere #liceu

Elevii nerepartizati in licee completeaza fisele pentru a doua sesiune a admiterii computerizate

Peste 2.000 de elevi nerepartizati in prima etapa a admiterii computerizate la liceu mai pot completa, pana marti, fisele de inscriere pentru a doua sesiune a repartizarilor, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

Elevii nerepartizati participa la cea de-a doua sesiune de admitere, pentru care se fac inscrieri in intervalul 30 iunie-8 iulie, repartizarea computerizata urmand sa aiba loc pe 12 iulie.

Numarul locurilor ramase libere, dupa prima sesiune de admitere, este de 1.782 in licee si peste 30.000 in scoli de arte si meserii.

In urma primei sesiuni a repartizarii computerizate, 2.263 de elevi nu au fost repartizati, din cauza ca au avut medie prea mica sau au completat gresit fisa de inscriere. Astfel, desi aveau medie peste 7, un numar de 331 de candidati din intreaga tara nu au fost admisi din cauza greselilor la completarea fisei de inscriere.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea