Social

Elevii constanteni, liberi pe 2 aprilie, cu ocazia vizitei presedintelui Bush

Elevii care invata in unitatile scolare din judetul Constanta, aflate de-a lungul traseului urmat de coloana oficiala a presedintelui SUA, George W. Bush, cu ocazia intilnirii de la Neptun cu presedintele Traian Basescu, vor fi liberi in ziua de 2 aprilie.

Potrivit sefului Inspectoratului Scolar Judetean Constanta, prof.Marian Sirbu, este vorba despre 17 unitati de invatamant dintre Mihail Kogalniceanu si Neptun, aflate de-a lungul soselei nationale. Aceste unitati sunt Grupul Solar Ovidiu si gradinita cu program normal din orasul Ovidiu, scoala din Agigea, scoala si gradinita cu program normal din Tuzla, scoala si gradinita cu program normal din comuna 23 August, respectiv, gradinita cu program normal din Neptun.

In municipiul Constanta, nu vor merge la ore elevii de la Colegiul "Tomis", Scoala nr.27, Grupul Scolar de Telecomunicatii, Liceul "Ovidius", Colegiul de Arta, Liceul International, Grupul Scolar de Constructii de Masini, Scoala nr.15 si Liceul SNC .

Inspectorul general Marian Sirbu a precizat ca aceste unitati de invatamant acopera toate cele trei trasee posibile ale coloanei oficiale americane.

Pe de alta parte, pentru restul unitatilor de invatamant din municipiul Constanta a fost facuta recomandarea ca elevii sa fie atent supravegheati si monitorizati, iar serviciul pe scoala sa fie dublat, pentru a nu exista situatii neplacute.

Cursurile pierdute de elevi in data de 2 aprilie vor fi recuperate intr-o zi de sambata, la o data aleasa de catre conducerea fiecarei unitati scolare.

Presedintele Statelor Unite ale Americii, George W. Bush, insotit de Laura Bush , se va afla in Romania in perioada 1 - 4 aprilie, pentru a participa la summit-ul NATO de la Bucuresti. Cu aceasta ocazie, presedintele american se va deplasa in judetul Constanta, urmand sa aiba consultari, in 2 aprilie, cu presedintele Traian Basescu, la Neptun, iar la finalul intalnirii cei doi sefi de stat vor sustine o conferinta de presa comuna.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea