Social

#elevi #meditatii #bacalaureat # meditatii gratis

Elevii care au picat Bacalaureatul refuza si meditatiile gratis

La Timisoara, elevii care nu au trecut examenul de bacalaureat 2011 au la dispozitie meditatii gratuite oferite de o facultate privata. Doar 15 dintre cei 4.000 de elevi picati au fost interesati.

Niciunul dintre cei aproximativ 4.000 de elevi care au picat examenul de Bacalaureat nu s-a prezentat in prima zi la meditatiile gratuite oferite de Facutatea de Economie si Administrare a Afacerilor.

Din judetele din jur s-au strans pana la urma 15 elevi care participa la meditatiile ce ii pregatesc pentru sesiunea de Bacalaureat din toamna.

"Am luat 8,6 la Biologie si peste 8 la Informatica. Numai la Matematica am luat 3,8. A fost slabiciunea mea. Am vazut la televizor ca cei de la Timisoara organizeaza meditatii si am venit la Timisoara. Dupa doua zile pot sa spun ca ma ajuta cursurile, Asta intrucat consider ca am baza necesara, iar doamnele profesoare ma ajuta sa ma lamuresc cu tot de nu inteleg", a marturisit una dintre tinerele care participa la meditatiile FEAA, citata de Adevarul.ro.

La meditatiile gratuite oferite de Liceul Alimentar din Timisoara au venit pana acum doar 20 de elevi.

Linkuri recomandate: Meditatii engleza  I Meditatii franceza I Meditatii germana  I Meditatii romanaMeditatii matematica I Meditatii muzica I Meditatii chitara

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea