Social

#fata agresata tonitza #tigara substanta necunoscuta

Eleva agresata in liceul Tonitza din Bucuresti

Scoala devine un adevarat pericol pentru copii. La numai doua zile dupa incidentul in care un elev a fost taiat cu sabia, are loc un nou incident.

O eleva de 13 ani, de la Liceul "Nicolae Tonitza " din Capitala, a ajuns la spital dupa ce a fost fortata vineri, in curtea scolii, de un individ necunoscut, sa traga dintr-o tigara, arata AmosNews. Totul s-a petrecut in jurul pranzului, cand eleva a lipsit de la ora de limba engleza, a iesit in curtea scolii si a fost obligata de o persoana necunoscuta sa traga dintr-o tigara.

Potrivit politiei Capitalei, un individ necunoscut ar fi pus mana pe gatul fetei si a obligat-o sa traga din tigara. Cand a ajuns in clasa, inainte de a lesina, fata a mai apucat sa spuna cuvantul tigara. Aceasta a fost transportata la Spitalul pentru copii " Grigore Alexandrescu ", unde medicii i-au pus diagnosticul intoxicatie cu o substanta necunoscuta.

La locul faptei s-a deplasat o echipa de la Sectia 1 Politie, pentru a descoperi eventuali martori, care sa elucideze cazul. Incidentul survine la doua zile dupa ce miercuri, la Liceul Industrial nr. 12 din Capitala, un elev a fost atacat cu o sabie, in incinta scolii. Fapta este cu atat mai grava cu cat agresorul a patruns in scoala fara niciun impediment, el nefiind legitimat de niciun reprezentant al unitatii de invatamant.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea