Social

#elena udrea #intelectuali #conducere #pdl

Elena Udrea vrea "intelectuali" in fruntea PDL

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, este de parere ca este un “mare castig” pentru PDL faptul ca are o serie de membri “ intelectuali ” precum  Cristian Preda , Monica Macovei, Sever Voinescu sau Teodor Baconschi . In cadrul emisiunii Ultima Sansa de la Realitatea TV, Udrea a mai afirmat ca acestia trebuie sa faca parte din viitoarea conducere a PDL. 

Elena Udrea este de parere ca tonul reformarii clasei politice din Romania ar trebui dat de democrat-liberali: "PDL are sansa sa dea tonul reformarii clasei politice prin reformarea propriului partid, care tine inclusiv de reforma modului in care se iau deciziile intr-un partid. Avem aceasta posibilitate. Sunt dintre cei care apreciaza contributia pe care acesti colegi noi reusesc sa o aduca la nivelul PDL in zona dezbaterii de idei, in zona doctrinara, in zona proiectelor".

Secretarul executiv al PDL a mai mentionat ca reforma in interiorul partidului nu trebuie sa se realizeze prin conflict, ci prin dialog: "Cand vorbesti despre reforma trebuie sa te uiti si la ce iei din istoria partidului, trebuie sa te uiti putin cum convervi traditia partidului. Nu poti sa separi asa partidul in doua grupuri total distincte: pe de o parte intelectualii (...), asa au fost denumiti colegii nostri care vin din societatea civila, si restul partidului care nu inseamna ca nu are intelectuali. Pe de alta parte, eu cred ca dialogul trebuie sa fie permanent pentru ca cei vechi sa nu se simta frustrati de toata aceasta dezbatere. Vorbesc de colegii din partid pe umerii carora s-a construit acest partid. Cred ca trebuie sa existe un dialog permanent si aici apreciez mai degraba discursul dlui Baconschi. Dansul vede nevoia de reforma a partidului, dar pastrand totusi si elementele de identitate ale PDL, asa cum el s-a construit in 20 de ani".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea