Social

#turism #desfiintare #investitii #elena udrea

Elena Udrea vrea desfiintarea Companiei Nationale de Investitii

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, a anuntat marti ca s-a decis restructurarea Companiei Nationale de Investitii ( CNI ).

Ministrul a anuntat marti ca la CNI a fost initiat un audit, iar compania a fost restructurata, urmand ca unii angajati sa fie disponibilizati .

"CNI este in proces de restructurare , astazi in urma unui audit dipsus la CNI urma sa aiba loc restructurarea si sa ramana, din aproximativ 150 de angajati, in jur de 100. Oricum se facea o restructurare. Activitatea fusese restransa de la inceputul anului si redusa in conditiile reducerilor de buget", a declarat Elena Udrea.

Ministrul Dezvoltarii a adaugat ca a redus cheltuielile cu aproape 37% in institutia pe care o conduce, chiar inainte ca reducerile sa fie decise la nivel de Guvern.

"Am redus cheltuielile cu masinile, cu parcul auto , cu benzina, cu carburantul cu peste 50%. Toate cheltuielile au fost reduse cu 37%, suma care s-a economisit o vom redirectiona catre progranmul de construire si reabilitare de drumuri. Am inchis programe care nu erau utile, iar sumele vor fi redirectionate catre programe utile, cum ar fi reabilitarea de drumuri judetene", a declarat Elena Udrea...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea