Social

Elena Udrea se leapada de decolteu

Fosta blonda de la Cotroceni se intretine pina dimineata cu cititorii blogului sau, abordind teme dintre cele mai pestrite, de la politica pina la exercitii fizice.

Chiar daca nu a pasit de mult in blogosfera , Elena Udrea se poate lauda ca se numara printre putinii politicieni ale caror jurnale virtuale sint citite zilnic de sute de oameni , deopotriva critici si lingusitori. E drept, vicepresedinta PD-L isi intarita cititorii, antrenindu-i in discutii mult dupa miezul noptii.

Ultima postare, din 2 aprilie, intitulata „Concurs «Zimbet de copil»“ este intens comentata de vizitatorii elenaudrea.ro, care o acuza pe autoare ca isi face campanie electorala lansind o competitie cu premii in bani, cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Elena Udrea a intervenit putin dupa ora 00.00, precizind ca nu are nevoie de pretexte pentru a-si face publicitate electorala.

Dupa ce un cititor i-a reprosat ca a intrat „nervoasa“ pe blog, discutiile s-au mai relaxat, ajungindu-se chiar la un schimb de invitatii la cafea.

Intr-un alt post, un cititor care declara „ca saliveaza la fiecare aparitie tv a Elenei Udrea“, scrie: „Sint sigur ca cea mai mare parte din barbatii care se uita la dvs. nu se uita nicidecum la ceea ce spuneti sau nu retin nimic, ci cauta sa mai fure o imagine din decolteu sau o secunda de imaginatie erotica in timp ce tineti microfonul in mina si zimbiti“.

Raspunsul Elenei Udrea la comentariul lui „Basescu“ este transant: „Intrati intr-o marota pe care de mult timp vreau sa o desfiintez. Care decolteuri? Care tinute sexy ? Verificati cu inregistrarile in fata. Tinutele mele sint in proportie de 90% banale, insipide, de cele mai multe ori negre. Se vorbeste despre decolteurile mele. Sint un mit. Poate despre putinele tinute mai decoltate de la inceputurile carierei mele politice. (...) Alt lucru fals devenit adevar prin repetarea lui la nesfirsit“.

Spre dimineata, autoarea face si marturisiri : „Imi este foame. Si nu am nimic de mincare incasa. Poate ca este mai bine“. Declaratia a stirnit un val de intrebari si comentarii despre exercitiile de intretinere ale blondei din PD-L, careia i se recomanda tae bo, un sport util si in politica.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea