Social

#elena udrea #conventie #conducere #candidatura #blaga

Elena Udrea nu va candida la conducerea PDL

Elena Udrea a declarat aseara ca nu va candida la conducerea PDL, precizand ca nu este momentul pentru lupte in interiorul partidului. Ea a mai adaugat ca majoritatea membrilor PDL asteapta Conventia care va avea loc in cursul acestui an.

Intrebata la B1 TV daca va candida pentru functia de presedinte al PDL, Elena Udrea a raspuns: "Nu, nu! Deci ca sa va raspund si sa inchidem subiectul. Nu este vorba de candidatura mea, insa si eu cred ca, daca vrem sa oprim aceasta fierbere care este fireasca - USL a castigat, a castigat cu un scor foarte mare si fiecare partid isi face Conventie sau Congres - la PDL, dupa aceasta infrangere pe care am avut-o, cu atat mai mult exista aceasta dorinta a bazei partidului de a se tine Conventia si de a avea posibilitatea sa opteze pentru o echipa care poate fi chiar echipa dlui Blaga, nu e nicio problema, nimeni nu spune ca va fi alta echipa."

In urma pierderii alegerilor parlamentare din luna decembrie a anului trecut, Colegiul Director al PDL s-a reunit in 14 decembrie, stabilindu-se convocarea Consiliului National de Coordonare (CNC) pentru 23 februarie 2013. La aceasta sedinta urmeaza sa se stabileasca toate detaliile privind organizarea Conventiei Nationale Extraordinare a PDL in urma careia se va alege o noua conducere.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea