Social

#elena #udrea #presedinte

Elena Udrea, la mare

Oare or fi trimis-o la Constanta ca sa isi rupa gatul? Am auzit de mai multe ori aceasta intrebare in ultimele zile in legatura cu doamna Udrea.
 
Evlavioasa, la malul marii , langa mitropolitul Teodosie , parca de Paste. Aceeasi atitudine, tot la o slujba in zona cu pricina, dar stand in ploaie, darza, neinfricata, hotarata sa ramana pana la sfarsit. Bronzata, despletita, sexy, dupa unele gusturi chiar ravasitoare, surprinsa de paparazzi in costum de baie deux-pieces, dar fiind atat de naturala, ca si cum nu ar fi fost luata deloc prin surprindere, ca si cum ar fi pozat.

De data recenta, uragan dezlantuit, cu solutii (decapitare, dizolvare, reorganizare ), nu cu discutii (prea multe!) pentru filiala PD-L Constanta. Condamnata , aici, sa aplice principiul asumat si invatat de la vasul comunicant numit Traian Basescu: „Atunci cand nu valorezi in voturi, sa ai vocea mica, pe masura procentului“.

 

Continurea in Cotidianul


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea