Social

#elena udrea #traian băsescu #presedinte democrat

Elena Udrea: Eu n-am vazut vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu

Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, considera ca Traian Basescu este cel mai democrat presedinte. 

"Eu nu am vazut vreun presedinte mai democrat decat Traian Basescu, atata libertate a presei si atata libertate de exprimare”, a declarat liderul PDL Bucuresti la Realitatea TV.

Intrebata despre performantele premierului Emil Boc, Elena Udrea a raspuns: "E un prim-ministru curajos, un prim-ministru care a guvernat asumat. Sigur ca e usor sa fii prim-ministru cand nu mai ai ce sa faci cu banii, asa cum era in vremea domnului Tariceanu si iti permiti sa cresti prin 42 de ordonante salariile, sa cresti pensiile, desi stiai ca economia nu sustine aceste cresteri. E greu sa fii prim-ministru cand nu mai sunt bani la buget, cand nu ai cu ce plati pensii, salarii, si nu-ti mai raman nici pe departe bani pentru investitii".

In ceea ce priveste alegerile interne din PDL, Elena Udrea sustine in continuare ca nu va candida la presedintia partidului. In schimb, Udrea spune ca asteapa mai multe candidaturi :  "M-as bucura ca la alegerile din PDL sa existe competitie. Sa vina fiecare cu un program care sa reformeze PDL, pentru ca e nevoie de reforma in partid. Important ar fi ca cei care vor candida sa vina cu o reforma la PDL".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea