Social

#elena udrea #robert turcescu #radio

Elena Udrea este propria ei admiratoare la radio si TV

Elena Udrea , ministru al Turismului si Mediului, nu a negat faptul ca ea ar fi intervenit telefonic anonim in emisiunea de radio a lui Robert Turcescu. In discutia telefonica , ministrul interimar s-a declarat o admiratoare a "Elenei Udrea si a lui Traian Basescu".

Controvera a inceput saptamana trecuta cand, intr-o emisiune radiofonica moderata de Robert Turcescu, o ascultatoare a intrat in direct telefonic si i-a luat apararea presedintelui Traian Basescu. 

Intrebata de Robert Turcescu daca este chiar Elena Udrea, femeia a negat acest lucru, dar a declarat ca este o admiratoare a acesteia.

Elena Udrea nu a negat explicit ca ea ar fi sunat in emisiune. Ministrul a declarat doar ca nu stie despre ce e vorba, dar ca este de acord cu argumentele despre care spune ca nu le-a auzit, informeaza Gandul.

Reactia blondei la intrebarea reporterului a fost indelung discutata si Udrea a fost ironizata pentru ca ar fi sunat intr-o emisiune radio ascunzandu-si identitatea. 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea