Social

#elena udrea #presedinte #pdl bucuresti

Elena Udrea este noul presedinte al PDL Bucuresti

Elena Udrea a fost aleasa ieri presedinte al bucuresti , in urma voturilor exprimate cu ocazia reunirii Consiliului de Coordonare al partidului. Elena Udrea a primit 979 de voturi "pentru" din cele 999 de voturi exprimate. De altfel, ea a fost singurul candidat inscris in cursa pentru sefia PDL.

Elena Udrea a fost incurajata si laudata de liderii partidului invitati la eveniment pentru decizia de a-si asuma postura de presedinte al organizatiei din Capitala, fiind comparata chiar cu personajul feminin principal din filmul “Kill Bill” al regizorului Quentin Tarantino.

Elena Udrea a multumit celor prezenti pentru alegerea facuta si a declarat ca pentru ea este o mare onoare si o mare responsabilitate sa ajunga sefia PDL Bucuresti , filala pe care a condus-o interimar in ultimele luni.

Totodata, ea a  lasat, fara sa vrea, sa se inteleaga ca va candida la Primaria Capitalei: "Avem viziunea si proiectele de a-i recastiga pe bucuresteni. Bucurestiul traieste si acum din proiectele lui Traian Basescu si Adriean Videanu. Dar sunt si proiecte noi: metroul din Drumul Taberei, locuinte ieftine si noi pentru tineri. Sunt bani pentru ele. Cu ele putem recastiga increderea Bucurestiului. PDL este singurul care a avut proiecte pentru Capitala. Trebuie sa avem un primar care sa fie dispusa, aaaa, dispus, sa munceasca pentru bucuresteni. Populismul utopic il caracterizeaza atat pe Sorin Oprescu, cat si pe colegii sai din PSD".

Ea este de parere ca in PDL are nevoiul de modelul impus de Traian Basescu: "Pentru a recastiga Bucurestiul trebuie sa readucem in PDL modelul de tip Traian Basescu. Vechimea nu mai trebuie sa fie principalul criteriu in ocuparea functiilor. Basescu a deschis partidul catre bucurestean".
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea