Social

#elena udrea

Elena Udrea, despre Antenele lui Dan Voiculescu: Nu vor reusi sa ma sperie

Deputatul PDL Elena Udrea abordeaza pe blogul sau subiectul Dan Voiculescu si al trustului sau. Udrea le transmite celor de la Antene ca nu se va lasa intimidata de mizeriile, calomniile si minciunile sfruntate ale jurnalistilor de la Antene.

Udrea il acuza pe Dan Voiculescu ca ar fi "un las". "El ii ataca pe cei de care ii este frica. Iata de ce, odata cu declaratiile mele din ultima perioada, am redevenit tinta campaniilor de presa orchestrate de Antene. Iata de ce, din nou, seara de seara, am inceput sa fiu atacata de catre oameni fara onoare, care au uitat de mult ce presupune deontologia profesionala", a scris aceasta pe blogul sau.

"Daca nu au reusit in atatia ani, evident nu vor reusi sa ma sperie acum si sa ma determine fie sa nu mai am curajul de a spune adevarul despre Voiculescu si USL, fie sa dau fuguta la Antene sa imi cumpar linistea, asa cum stim cu totii ca fac alti politicieni. Nu sunt un om santajabil, nu am facut niciodata ceva ilegal si, cu toate ca am comis si unele greseli, pe tot parcursul carierei mele politice si administrative m-am comportat cu buna credinta", a adaugat Elena Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea