Social

#Elena Udrea Gala Bute # elena udrea arest #traian băsescu #dorin cocos #elena udrea

Elena Udrea, cu ochii in lacrimi

Elena Udrea a fost miercuri la ICCJ, de unde a plecat cu ochii in lacrimi si a spus ca va astepta acasa decizia instantei privind arestarea preventiva ceruta de procurorii DNA in dosarul Gala Bute", precizand ca stia ca Dorin Cocos a finantat campaniile PDL, scrie Mediafax.

Intrebata daca ar face denunt impotriva fostului sau sot Dorin Cocos sau a lui Traian Basescu, Elena Udrea a declarat ca “nu as avea ce situatie sa prezint despre domnul presedinte. Niciodata nu as declara ceva mincinos, nu este nimic din ceea ce stiu eu despre Traian Basescu care ar putea fi subiect de denunt sau de acuzatie", a spus Udrea.

Referitor la modul in care a fost finantata campania din 2009, Udrea a spus ca "Nu este un secret, asa se finanteaza campaniile electorale, de ce va faceti toti ca nu stiti. Toata clasa politica, toata presa si toata lumea se preface ca nu stie cum se finanteaza campaniile. intrebati-i pe domnul Iohannis, pe domnul Ponta, ei cum si-au finantat campaniile. La fel", a mai spus Udrea.

Despre fostul sau sot, Udrea a spus ca  "stiam ca Dorin Cocos finanta campaniile PDL, asta stiam, dar nu stiam exact ce si cu ce suma".

Sursa foto: stiripesurse.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea