Social

#topul increderii romanilor #readers digest #elena udrea

Elena Udrea, codasa in topul increderii romanilor

Potrivit unui Top 100 al personalitatilor realizat de revista "Reader’s Digest", Corneliu Vadim Tudor, Elena Udrea si Sorin Ovidiu Vantu sunt pe ultimele locuri in ce priveste increderea de care se bucura din partea romanilor.

Ca si in 2007, politicienii si oamenii de afaceri si-au adjudecat ultimele locuri, exceptie facand primarul Sibiului , Klaus Johannis, care a reusit sa se situeze in prima jumatate a listei, pe locul 47.

La capitolul celor mai de incredere profesii, politicienii sunt pe primul loc, in timp ce pompierii sunt pe primul. De o incredere foarte scazuta au parte, de asemenea, judecatorii, avocatii, politistii si agentii imobiliari.

Nadia Comaneci ramane, si in 2008, personalitatea care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Urmatoarele locuri, in topul realizat impreuna cu Institutul de sondare publica IMAS, sunt ocupate de actorii Alexandru Arsinel , Stela Popescu, si Florin Piersic .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea