Social

#demisie #elena udrea #traian băsescu #victor ponta

Elena Udrea: Am vrut sa demisionez

Elena Udrea , ministrul Dezvoltarii si Turismului, a marturisit intr-un interviu acordat ziarului Ring ca a vrut sa demisioneze din functie in 2009, pentru a participa la campania pentru alegerile prezidentiale in echipa lui Traian Basescu.

In cele din urma, Elena Udrea a renuntat la aceasta idee: "Ma gandeam ca ar fi prea dificil sa imi indeplinesc, in acelasi timp, atributiile de ministru si sa fac tot ce imi sta in puteri pentru victoria presedintelui. Nu a fost insa cazul, le-am dus pe toate".

Elena Udrea a reamintit ca in toamna lui 2009 detinea doua portofolii "intr-un guvern picat din cauza iresponsabilitatii PSD". Astfel, ea era ministru al Dezvoltarii si Turismului si ocupa temporar functia de ministru al Mediului.

In alta ordine de idei, Udrea a comentat, la Realitatea TV, declaratiile din ultima vreme ale lui Victor Ponta, presedintele PSD, conform carora primarii au ajuns " cersetori la usa doamnei Udrea".

"Este inutil. Despre domnul Ponta nici nu merita sa vorbesc. Niciodata acuzatiile cum ca as imparti banii pe criterii politice nu au fost dovedite. Eu, in schimb, va probez cu toata activitatea mea care este publica ca merg egal la primari PSD, PNL, PDL, ca am proiecte egale ca numar si ca valoare in primarii PSD, PNL sau PDL.", a declarat Elena Udrea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea