Social

#udrea gala bute # udrea arest # elena udrea arestata #elena udrea

Elena Udrea ajunge din nou dupa gratii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a aprobat propunerea DNA de arestare preventiva a Elenei Udrea in dosarul "Gala Bute", in care este acuzata de trei infractiuni de luare de mita. In cateva ore, deputatul se va intoarce in arestul Politiei Capitalei.

Magistratii Instantei Supreme au respins astazi acuzatia de fals in acte si de obtinere de foloase necuvenite formulate de procurorii anticoruptie, dar au admis inceperea urmaririi penale pentru luare de mita si abuz in serviciu.

Ea a mai petrecut o saptamana dupa gratii, intre 11 si 17 februarie, in dosarul "Microsoft", insa in acest caz instanta a luat decizia de a o plasa in arest la domiciliu. Tinand cont ca acum este vorba despre un alt dosar, in care s-a decis incarcerarea ei, Elena Udrea este asteptata sa se predea la o sectie de politie sau chiar la sediul central al Politiei Capitalei.

Elena Udrea a fost dimineata la Instanta Suprema, unde a facut declaratii, cu ochii in lacrimi, despre situatia sa. Ea a asteptat ulterior acasa decizia instantei privind arestarea preventiva.

In urma cu doua zile, in plenul Camerei Deputatilor, Elena Udrea s-a plans de conditiile proaste din arestul Politiei.

Foto: ziuanews.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea