Social

#elena udrea #plantat #pomi #dolce gabana

Elena Udrea a plantat pomi imbracata cu haine Dolce&Gabana

Bogdan Olteanu, Mircea Geoana, Elena Udrea, Liviu Negoita si Sulfina Barbu au plantat , joi, salcami in padurea de langa comuna Jilava.

Primul sosit a fost Bogdan Olteanu, echipat cu cizme de cauciuc si manusi. El a declarat ca nu venit de dragul campaniei electorale, ci pentru ca a fost invitat, informeaza Gandul. Si Elena Udrea a declarat ca nu a venit la plantat din motiv de campanie, ci mai degraba din spirit civic .

"Sunt la a patra actiune de acest gen, in ultima luna. E nevoie de asa ceva, pentru a trece de la gesturi la fapte. Stim ca nu din copacii plantati de noi se va schimba calitatea mediului, dar macar putem sa dam un exemplu ", a declarat Udrea.

Blonda democrat liberala a venit la plantat de copaci imbracata in pantaloni mulati, tenisi Dolce&Gabana si bluza sclipicioasa. Cand se apleca, de fiecare data i se dezgolea o bucatica de piele, la spate. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea